Betaalmethoden

In deze shop wordt veilig betaald.
Wij werken met het SSL protocol waarbij uw gegevens versleuteld worden verzonden , net zoals u dat bijvoorbeeld bij uw bank gewend bent.

IDEAL - 

Nadat u voor IDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten

BANCONTACT - 

Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving van de koper. De betaling wordt voltooid en vanuit Buckaroo wordt real-time de status van de transactie doorgegeven

SHOP PAY - 

Shop Pay is een versnelde checkout waarmee u e-mailadres en creditcard-, verzend- en factuurgegevens kunt opslaan, zodat ze u transactie sneller kunt voltooien de volgende keer dat u naar de Shopify-checkout wordt geleid. Dit kan u tijd besparen bij de checkout, vooral als u zich al heeft aangemeld voor Shop Pay in een Shopify-winkel.

APPLE PAY - 

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. 

GOOGLE PAY - 

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om online, in winkels en op andere plekken te betalen.  U kunt eenvoudig aan de slag op het web of met de app. U hoeft alleen maar een bankkaart toe te voegen.

CREDIT CARDS :

VISA CARD

MASTERCARD

MAESTRO

AMERICAN EXPRESS